Senseo



Det här är den mest populära maskinen för tillfället i säkerligen 90% av alla hushåll här i Holland. ALLA har i stort sätt en kaffemaskin a'la Senseo i sitt kök. Den är enkel att använda, snabb och framförallt billig. Priserna på denna underbara kaffemaskin varierar mellan allt ifrån 50euro uppåt till 150euro och mer.
Jag lovar, den från 50euro är suverän och duger alldeles utmärkt. Padsen som vi köper i vanlig mataffär ligger på ungefär 3.70euro för 36pads. (Eftersom senseo är så populärt här är det många rabatterbjudanden och då sjunker priserna rejält)
Har kollat runt lite på svenska hemsidor vad för priser det ligger på hemma i Sverige för den som är intresserad och maskinen går loss på alltifrån 600 svenska riksdaler och uppåt. Vet ej ifall det går att köpa padsen i vanlig mataffär eller om man måste beställa hem det över internet, men vad spelar det för roll? Man beställer ju hem i stort sett allt nuförtiden ändå över nätet så det kan man ju lika gärna göra med kaffepads.
Den här kaffemaskinen är perfekt för t ex min mama. Hon är den enda som dricker kaffe hemma  nu när jag och syrran inte längre är där. Antingen så dricker hon pulverkaffe eller brygger kaffe som hon ändå kommer att behöva slänga bort. Och varför brygga onödigt kaffe som man ändå slänger iväg? Det kostar pengar, glöm inte bort det!
Så, behåll din gamla bryggare för storfrämmandet men investera i en senseo som både ser bra ut och ger fantastiskt gott kaffe. Eller hur papa och Marianne?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0