Hejdå!

Var ju hem till Sverige en snabbis efter Grekland, jag kände att man inte missar sin morfars begravning.
Det var lite blandade känslor att komma hem för en begravning och träffa släkten som man sällan gör.
Framförallt att få träffa mina fina kusiner Madeleine och Niklas och min underbara mostra Lena.
I sorgens tid fick vi ändå känna lycka!

Nya blogg.se

Ser att det har skett en del förändringar här på blogg.se. Ser bra ut men man blir ju alltid förvirrad innan man får helt koll på läget och alla dessa nya funktioner. Kanske inte ens är så många nya funktioner, men knapparna sitter på lite andra ställen nu.

Jag hade hursomhelst en helt fantastisk lördag. Kom hem från jobbet runt halv sju tiden, börrjade göra mig iordning tills vi skulle åka till Nijmegen då jag helt plötsligt får nyheten att Nijmegen är inställt, ingen hade lust att gå ut. Ingen förutom JAG!
JAG hade jättestor lust att göra någonting och kunde inte riktigt acceptera att få sitta hemma framför teven den här fina lördagen så jag kontaktade min vän Vicky, som jag lärde känna på Skiathos förra sommaren, minns ni henne?. (Hon jobbade som reseledare för Fritidsresor Grekland).Hon bjöd genast in mig hos sig och sina vänner för kvällen.
Vicky bor för tillfället i en stan som heter Bilthoven, en bit bort ifrån mig. Men just denna lördagen var hon i Tilburg, så jag bad Jesse att skjutsa mig till Nijmegen och sedan tog jag tåget därifrån till Tilburg, det tog ungefär 50 minuter. Som tur var hade jag en flaska Prosecco med mig, oooops!

Vicky plockade upp mig på tågstationen och därefter blev det... FEST! Vi gick ut i Tilburg och det vart en superlyckad kväll. Dagen efter körde vi till Den Bosch för en lyxig brunch.
Här kommer lite bilder.
Här blir man välkomnad till Tilburg!
Maaike, jag och Santene!
Vicky, jag, Lisa, Maiike och ???? frågetecken ???? Vet inte vem den killen är.

Jaaaaaahaaa

Sverige vann igårkväll mot Frankrike... Kul med en vinst i varjefall men kunde det inte ha blivit mot England?
Jag ser fram emot VM om två år.

Jahaaa ni, jag har lust att ändra utseendet på min blogg men det har jag inte tid till just nu så det får b li någon gång efter sommaren. Well, jag jobbar lunch den här veckan så det är ju normala tider vilket är skönt för då har jag ju i varjefall tid till att träna. Fick med mig Jesse på en springtur i måndags kväll. Var så härligt väder men inte särskilt uppfriskande att springa på en mage som var mätt på mat. Trodde jag skulle kräkas men tur, det gjorde jag inte. Har lärt mig en läxa nu i varjefall, måste låta maten smältas ned innan träning.

Ska iväg nu till gymmet tillsammans med Sofie, vet inte vad det blir för träning men jag har lust med mage. Den försvinner ju inte automatiskt liksom. Minns ni den där operationen jag berättade om som man kan göra? Ta fett från valfritt kroppsområde och sätta in i brösten. Låter ju mer och mer intressant...
Whatever Trevor.
Haowa!

SKIATHOS

Då har vi kommit hem från Skiathos och även hunnit med en snabbis till Enköping, Sverige.
Skiathos var ju lika fantastiskt som alltid, om inte ännu mera fantastiskt. Jag ville absolut inte åka därifrån men vi åker ju dit igen om ca 1 1/2 månad. På tiden att jag jobbar lite nu och sparar in på pengarna, det är absolut inte gratis att vara där även fast man kunde tänkt sig att det skulle blivit lite billigare i Grekland nu när ekonomin inte är så bra. Ja ja, det är värt vartenda öre på kontot! Fick ju t o m se delfiner i det stora blå liksom.
Den här semestern var i varjefall en utav dem bästa ever. Tänker bespara er massor av information som ni ändå inte förstår något av, så istället blir det lite bilder. Förresten, jag måste ha hjälp med att ladda upp en video på Youtube så att ni kan få se delfinerna här i bloggen. Någon?!


DELFINER

Vet ni vad som hande haromdagen nar vi korde med baten till fastlandet for att slappa av Jesse's foraldrar?
Ungefar 30 delfiner borjade leka runt varan bat!!! Helt ofattbart. Dem simmade framfor baten, bakom och bredvid oss sa att jag nastan kunde rora dem. UNDERBARA fantastiska Skiathos! Vilken kansla att fa uppleva detta. Jag ska forsoka lagga upp en video har pa bloggen senare sa ni far se.

Dalig uppdatering

Sorry alla ni som laser min blogg. Har kommer anledningen till annu samre uppdatering an de senaste tre veckorna: JAG AR PA SKIATHOS!

See you later! Nu aker jag till Agia Eleni och traffar mama som redan ar dar.

RSS 2.0