AMSTERDAM

Om ca 30 min åker jag tillsammans med Sofie till huvudstaden Amsterdam. Berättar mer när jag är tillbaka hemma om vad vi har gjort där. Trevlig helg!

GTL

Gym, tan, laundry.
Igår blev det dock omvänd ordning, vilket resulterade i en väldans svettande på gymmet och huvudvärk senare mot kvällen. Sofie hade t o m migrän. I fortsättningen gör vi som gänget i Jersey Shore, startar med gymmet, solning och sedan tvätt.

Idag startade jag med gymmet imorse, det blev en lektion body balance, kände att det var på tiden att variera lite i träningsschemat. Kändes underbart i kroppen efteråt, benen var som spaghetti när den är kokad och klar att äta. Efter gymmet tog jag itu med tvätten och sedan dess har jag slappat vid poolen och läst svenska aftonbladet. Hade Florance här ett tag också. Snart blir det middag och senare tillbaka till gymmet för lite fitness. Jag som precis sa att det inte är en bra kombination att ta gym efter solning... Hmm, vi får se, har ju haft några timmar att vila emellan.
Speak later!

Rosa ros

Idag fick jag besök av min fina vän Florance. Hon hade med sig en blomma till mig. En jättefin grön-rosa ros.
Hon mindes att jag var lite ledsen när jag inte fick några blommor på min födelsedag, för det brukar jag alltid få av i varjefall papa. Tyckte det var väldigt snällt av henne. Jag blev jätteglad!

Special edition

Idag har jag gått runt med 17.300 euro, (ca sjuttontusen svenska kronor !!!! Oj, fel utav mig, det ska stå ungefär hundrasjuttitretusen svenska kronor) i min väska. WHY?
Jo, vi var över till Tyskland och köpte Jesse's nya bil. I cash!!!! Otroligt...
Det blev en svart folkavagn, riktigt fin faktiskt. Är ju inte sådär superintresserad av bilar, framförallt inte nya, men man kan ju låtsas ett litet tag innan man blir det på riktigt.
Det var något speciellt med motorn, "go green" eller något, och den här modellen fanns enbart att hitta i Tyskland för dem är ju först med allt plus den var typ superstylad och har massa extra grejer som ingen vanlig VW Golf brukar ha. Jesse är jättenöjd förutom med fälgarna, det blir nya snart. Pimp my ride! En annan gråter typ fortfarande över sin cykel som blev stulen för några veckor sen...

Vi kör med stil, höhö!

Och såhär ser min framtida bil ut ifall Jesse får välja. Kan ju inte klaga, I love Land Rover och Range Rover's såå!


GOODIEBAG

Cousin hade med sig en goodiebag från henne och storcousin, Karoline. Den var rosa och inuti fanns en massa roligheter bl.a nagellack, mascara, en ring, ett linne och läppgloss. Helt ärligt måste jag nog säga att det var den roligaste presenten jag fått sedan jag fick en ny handspegel av min pojkvän efter att ha använt påklistrad spegel på en toalettrulle alldeles för länge enligt honom.
Jag menar det verkligen, goodiebagen var verkligen en trevlig överraskning! Älskar smått och gott av sådana grejer som man alltid behöver som tjej. Faktiskt, i förra veckan gnällde jag över alla billiga nagellack jag har köpt på sistone som man kan typ ha en dag innan de börjar flagna eller flisa sig. Ni vet vad jag menar...
Behöver ju inte tänka längre på att köpa bättre märke utav nagellack nu när jag fick fyra nya.

TACK VERKLIGEN båda kusinerna Jossan och Karro!!!

Astrid skrev dit detta på min rosa lilla goodiebag. Det passade ju!


Sommartid

Är typ helt förvirrad efter att vi ställde om klockan till sommartid i lördagsnatt. Är helt ofokuserad verkligen, har ingen tidsuppfattning över huvudtaget. Men vem bryr sig?!

Såhär såg det ut i förra veckan i varjefall när vi käkade våran första lunch utomhus.

Fullt upp!

Har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna, men tummen upp för det! Är hur glad somhelst för tillfället verkligen. Har haft så mycket roligt för mig på sistone och nu senast i raden hade jag min halvsyster Ida och kusin Josefine på besök här i Cuijk.
Vi, Jesse och jag, hämtade upp dem två på flygplatsen Weeze Düsseldorf, i Tyskland (för att det är supernära oss eftersom att vi bor typ på gränsen till Tyskland), i fredags. När vi kom hem till oss var det dags att öppna vinflaskorna och fira Astrid, Jesse's mamas födelsedag. Senare på eftermiddagen blev det pumpasoppa och min hemmagjorda smörgåstårta till middag. MUMS!
Kvällen fortsatte som förutspått med en hel del alkohol och prat som vi behövde ta igen eftersom att vi inte ses särskilt ofta nuförtiden. Här tänker jag tillägga en typisk "klyscha"; varenda gång jag träffar mina bästa vänner så känns det precis som igår. Låter kanske jättetöntigt men jag tror verkligen att det har med hur vi är som personer vilket är genuint trevliga människor, inget jävla fejk! Vi behöver inte förbli vänner genom att umgås varje dag eller flera gånger i veckan, kvalitén är den som gills.
Nu flyger jag iväg här lite... Helgen fortsatte med en båttur, middag på restaurang, en sväng till Nijmegen, fika ute i solen & en walk in the church och upp i kyrktornet för att se på utsikten över KUUK EN DE MAAS! Översättning Cuijk och kanalen.
Ville inte att söndagen skulle komma men tiden går ju inte att stoppa. Hoppas att ni kommer tillbaka snart, och hoppas att ni kan stanna längre.

Det var alla bilder som jag hade för på lördagseftermiddagen åkte Jesse iväg till Tyskland på en mässa och han behövde min kamera. ITTAN & JOEY, se hit! Ni måste skicka era bilder till mig, lova?!

Trött tjej

Får skämmas av sådan dålig uppdatering men vem har tid med att sitta vid datorn när det är sommarväder ute och man har främmande från Sverige?! Inte jag. Uppdatering av helgen som vart kommer imorgon.

CITERAT

Bäret: Jag kanske kan komma till dig i maj?
Tove: Vi åker till Skiathos 29 maj så då kan du inte komma hit. Eller ja, du är välkommen men det blir ju inte så roligt!

Bäret: Marijuana är väl nationalblomma i Nederländerna?

HJÄLP!

Är det någon utav mina läsare som vet hur jag lägger upp en banner på min blogg? Har redan rättigheterna att göra det men vet inte hur jag ska göra. Pleeeease!

Vänligen kontakta mig: [email protected]


Härliga väder


Just nu sitter jag i solen på altanen utanför Jesse's och mitt rum. Värmen från solen påminner mig om förra sommaren i Grekland. Spenderade nästan exakt 6 månader på favorit-ön Skiathos. Vackra, underbara, fantastiska Skiathos! Kommer nog snart lägga upp lite härliga bilder här på bloggen från förra sommaren.

Gymmet och jag

Gymmet och jag, vi är goda vänner...
Drog iväg en sväng till gymmet imorse, jag var helt ensam och det var så skönt. Ska iväg till gymmet igen runt 5-tiden tillsammans med Sofie. Det slog mig lite tidigare att jag var på gymmet 7 gånger på sammanlagt 5 dagar i förra veckan. Jag måste verkligen ge mig själv en extra kick i baken för att jag har legat på latsidan sen jag kom till Holland. Okej, jag tränade BodyBalance i en månad i November och sprang några dagar i veckan innan nyåret. Nu är det på tiden att jag pushar mig extra hårt så jag tycker faktiskt inte att två gånger på en dag är särskilt mycket. Tre gånger dagligen hade varit att överdriva, kanske blir senare när konditionen är bättre.
Nej men jag går såklart inte två gånger om dagen varje dag, typ varannan dag. Musklerna måste vila, don´t forget that!

BY THE WAY! Här i Nederländerna har vi fantastiskt väder för tillfället. Strålande solsken och 16 grader ungefär. Hörde att det ska bli 18 grader på torsdag. Ser verkligen fram emot denna helgen då COUSIN OCH ITTAN kommer hit. WEEEEEHEY!!! Så glad är jag!

Hej på er!

Ring-a-ling!

Kolla in den här skönheten som jag fick i födelsedagspresent av min fantastiska vän Laura! Varje gång jag tar på mig den här ringen, vilket blir i stortsett varje dag nu, känner jag mig extra speciell. Den är verkligen en ring i total Tove stil.

FOTBOLL

Igår blev Jesse och jag medbjudna på fotboll i Eindhoven. Det kan man inte tacka nej till, framförallt inte när det är ens pojkväns lag som spelar (PSV).
Det var alltså PSV mot Heerenveen som spelade igår och för er som håller lite koll på sporten vet ju redan att PSV vann med 5-1. Fantastisk match! Första målet gjordes av Sveriges egna export Ola Toivonen. Önskar att jag hade haft svenska tröjan på mig. Vi hade riktigt tur med vädret också, strålaande solsken och ungefär 15 grader. Kan man begära mer av en söndag?

På den sista bilden från höger ser ni Koen, Teun & Bart. Det var Teun som bjöd med oss, han har säsongskort till PSV's matcher och de andra två, Koen och Bart, är kusiner till Teun. Vi tog kort med maskoten Foxie!

Citerat

Tim: What is the main export product from Sweden?
Tove: Beautiful women!

Work

Idag är det strålande solsken och 16 grader. IIIIIIHHH man blir ju överlycklig av vår! Nu: On my way to work.


IDOLBILD

Jag skrattade högt när jag fick den här idolbilden av cousin. Den är verkligen SUPERKUL, håller ni inte med? Gillade "My favourite place" bilden, köket och kolla in min fina garden, HAHAHAHAHAHAHA!


Inspiration

Om någon undrar vad som inspirerar mig så kan jag enkelt svara: MAT. Matlagningsprogram. Kök. Köksutrustning.
Kan aldrig få nog av maaaat! Jag älskar att laga mat och jag älskar att äta mat.
Min pojkväns familj älskar min mat och vill att jag lagar mat minst en gång i veckan. Nu senast i förra lördagen så lagade jag en kräftsoppa (fisk- och skaldjurssoppa) till allihopa, utom mig själv för jag skulle iväg till en kompis. Den här soppan har jag gjort säkert 5 gånger sedan jag kom hit till Holland, den uppskattas mycket. Rekommenderas starkt som förrätt på middagsbjudningen men inte till den som är på diet.

Mitt recept är verkligen gudomligt gott så här tänker jag ge det till er också. Det enda som är lite dumt är när jag lagar mat så lagar jag utan mått, så ni får ha lite överseende med att mina mått är ungefärliga. Man får prova sig fram helt enkelt.

Tove's kräftsoppa (ca 10 portioner)
Ingredienser:
Morötter
Purjolök
Tomatpuré
Vitt vin
Vatten
Fiskfond (Hemmagjord är helt klart bäst) 
Buljong, grönsaks
Creme fraiché
Grädde
Salt, peppar, cayennepeppar

Serveras med:
Kräftstjärtar

Garnering:
Dill
Soppkrutonger

Såhär gör ni, (såhär gör jag) på ett ungefär...
Skala och riv morötterna, hacka purjolöken i samma storlek som de rivna morötterna. Fräs tillsammans i en stor kastrull i smör, no oil in this soup! Tillsätt mjöl, så mycket som ni tror är bra, häll på en hel del vatten utblandat med fonden. Det får inte bli för mycket fiskfond, fy bubblan vad äcklig bismak det kan bli av det. Var nogrann att du hellre tar för lite av fiskfonden. Tillsätt en liten burk med tomatpuré, häll i en skvätt vitt vin, lägg i en grönsaksbuljong och låt koka upp. Häll i creme fraiche och grädde, ju mer desto krämigare och godare. Om ni bor i Sverige har ni ju även lyxen att slänga i en burk kräftost. Soppan får ej bli vattnig. Smaka av, vääääldigt viktigt. Kanske du vill ha i mera vin, salt, peppar, cayennepeppar. Mer buljong? Häll i bah! Jag gör alltid min mat på måfå. Låt soppan stå i 1-2h, alkoholsmaken från vinet måste ångas bort.

För er som gillar mer krut i soppan, tillsätt sambal oelek. I love it!!!!

Innan soppan serveras lägger du i riklig men måttlig mängd kräftstjärtar i soppskålen, häll soppan över kräftstjärtarna. Gör du på det här viset så riskerar du inte att få sega kräftstjärtar. Garnera med färsk dill och krutonger. Mums!
Har dock ingen bild på min fantastiska soppa när den är redo att serveras men det ser exakt ut som på den här bilden jag hittade på google.


Sofietje

Igår fyllde min vän Sofietje 23 år. Gefeliciteerd!!! Nu på lördag blir det fest hemma hos henne men jag ville ta ut henne på en fika och såklart bad jag ju servitrisen att sätta i ett tomtebloss i tårtan. Sofie blev lite generad men glad. Hon är som mig när det gäller födelsedagar, behövs inte vara något speciellt för det är egentligen inget speciellt.

1 2 be fit

Den här veckan har jag börjat med träning igen, det är verkligen på tiden. Har inte tränat sedan Body Balance klassen jag gick i en månad i november. Uff och fy vad lat man blir när man knappt jobbar mer än halvtid och sitter hemma om dagarna och roar sig så gott det går med det lilla man kan göra. Jag och en vän Sofie planerade tidigare i vintras att vi skulle komma igång med träningen nu i Mars. Hade mitt första träningspass på ett lokalt gym igår och gick iväg även i morse, då hade jag en bodyscan, man genomgår en kontroll av kroppen som består av frågor, EKG prov, mätning, vägning, BMI, även något som kallas CSI. Detta tog ungefär 40 minuter och det var lika seriöst som det låter. Hade typ elektriska grejer på handlederna och fotlederna i två minuter för att mäta hjärta och kolla hjärtslag. However, jag är helt normal. Min fit level, nivå, ligger på 7 utav 10 möjliga vilket inte är dåligt alls men inte heller superbra, kan bli bättre så att säga. Mitt hjärta fick 9 av 10 och ser ut som ett perfekt hjärta. Killen som gjorde testet på mig hade aldrig sett någon med 10 möjliga av hjärtat. Mitt BMI är helt normalt det också. Känns bra att man är okej, eller normal?! Låter rätt tråkigt också att bara vara sådär... NORMAL! Det ska det bli ändring på, med start igår!


Gamla goda tider

Kolla vad jag hittade, jättegamla bilder på Caroline a.k.a Bäret, cousin Josefine a.k.a Joey och mig när vi åkte till Stockholm över dagen. Här fikade vi den sedvanliga lattén, undra hur ont i magen jag fick utav den där koppen liksom. Jag och mjölk går ju inte direkt så bra ihop alla gånger.
Igår bokade cousin ivarjefall resa till Skiathos i sommar. GUD vad jag längtar och fan vad kul det kommer bli! Nu hoppas jag att bäret också bokar snart så man kan börja planera i sitt lilla huvud.

Kolla in brudarna liksom!!!! By the way, måste ha vart populärt att ha rött avtynat nagellack.

Soppa

I torsdags när papa skalade räkorna så hade Marianne en idé att göra fond på räkskalen som man normalt bara slänger. Hon hade själv aldrig gjort egen räkfond men nu har jag gjort det, plus soppa på den igår och det blev helt underbart gott!
Smält smör i en stor kastrull, släng i räkskalen med hackad vitlök, fräs några minuter. Häll över vatten och låt stå i ca 10 min. Sila av. Klart!


Helgen

Jag had,e som några utav er redan vet, finfrämmande från torsdag till lördag av papa och Marianne.
Vi åt jättegod mat i torsdags kväll och drack en hel del vin tillsammans med Eric och Astrid (mina framtida svärföräldrar). På fredagen hade Jesse tagit ledigt så vi åkte till "huvudstaden" i Brabant Hertogen Bosch, även kallat Den Bosch. Var meningen att vi skulle ha tagit en båttur runt staden i kanalerna men det var inte direkt säsong för det och vi var lite sent ute så det blev en lunch, promenad runt i staden, ett besök in i den kända kyrkan Sint-Janskathedraal och dagen avslutades med en Bosche Bollen, en väldigt populär gräddbakelse. Ni kan se bild på den längre ner. Senare på kvällen gick vi ut på restaurang här i Cuijk och åt en god middag (igen) och drack vin.
Tycker att det var så kul att papa och Marianne kom över till Holland och hälsade på. Kunde inte bli gladare! Om två veckor kommer ju cousin Josefine och min halvsyster Ida, det ser jag verkligen fram emot.
Här får ni se lite bilder!


Sverige till Nederländerna

Papa och Marianne är på ingång. Deras flyg borde ha landat för ungefär 40 minuter sedan, ta ut väskor, fyra bil och köra mot Cuijk. JIPPIE!!!!

Kvällens meny:
Förrätt
Toast Skagen (Marianne har med sig räkor hemifrån plus rom som inte finns att få tag på här)
Huvudrätt
Biff med Tagliatelle serveras med färsk tryffel
Efterrätt
Gräddglass med varm hjortronsylt

LYXIGT VA?!

Arg

Jag hade verkligen en riktigt hemsk och ännu mer hemsk kväll igår. Det hela började med att jag fick en rejäl utskällning (för absolut ingenting) utav min chef när jag klev innanför dörren till jobbet. Grejen är att han skäller och gapar och skriker på allt och alla för absolut ingenting 50% utav gångerna. Igår var det min tur.
Jag började klockan 18.00 och i normala fall så tar jag alltid tåget som går en timme innan jag börjar mitt pass vilket innebär att jag är på jobbet 35 minuter innan, så att jag har tid t ex att äta, dricka teh och förbereda mig för kvällen. Igår blev jag dock försenad och behövde ta tåget som går 17.38, vilket innebar att jag ramlade in på jobbet tre minuter innan mitt pass började. Direkt när jag satte in foten innanför dörren så får jag världens avhyvling, vilket jag inte kan förstå. Det löd typ såhär: "YOU MUST COME 10 MINUTES BEFORE YOU START WORK!! DON'T INTERRUPT!!!! BLA BLA BLA BLAAAAAAAAAA..."
SERIÖST?! Jag är alltid på jobbet i god tid innan jag börjar, ALLTID. Enda gången jag inte kunde komma i tid får jag världens utskällning, för vad? För att jag kom 3 minuter innan jag började mitt pass. Jag kom i tid!
Resten av kvällen blev jag totalt ignorerad och jag var riktigt ledsen för hela situationen.
När jag äntligen slutade och fick gå därifrån så var jag lite sen och trodde att jag skulle missa tåget så jag sprang för att hinna i tid. När jag väl kommer fram flåsandes till stationen ser jag på tv skärmarna att alla tågen är inställda. Jag ringer min kille och som tur är så är han hemma från Tyskland bara en timme innan så han kan komma och hämta mig. När vi kommer fram till Cuijk så släpper han av mig på tågstationen så att jag kan ta min cykel hem, då inser jag att min cykel inte finns där. Den har blivit stulen inom loppet av 6h. GRRRRRRRRR!!!! Förstår ni om jag vid det här laget börjar gråta?
Mina ögon var svullna fram till klockan 4 idag.

Rapunzel

I need new  hair extensions!!!! Har haft mina gamla i tre år nu tror jag. Har färgat dem, lockat, tvättat, fönat, klippt, silverschamponerat, plattat, ja everything med dem och då förstår ni ju vilken kvalité de faktiskt har men nu är det precis som att de har fått nog. Jag måste över till Sverige och fixa nya, här i Nederländerna är det på tok för dyrt plus jag vill gärna ha kvalité och vet att hårförlängning hos Rapunzel (http://www.rapunzelofsweden.se/) är den bästa helt enkelt. Där köpte jag mina gamla extensions som var ett par Clip-On, superlätta att sätta in och ta ut. Nu är jag väldigt sugen på att gå till salongen, som jag har hört ska vara helt suverän, och få lite professionell hjälp så att det blir perfekt färg och längd. Vill typ åka hem till Sverige nu för att få det gjort. Kolla in bilden nedan, den tog jag när jag satte in mina gamla extensions, men visst passar jag mycket bättre i långt hår?


TOVE

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Toves namnsdag! Papa har ringt och gratulerat på namnsdagen och även farmor och farfar. Det är ju tur för mig att jag har andra som kan påminna om sådana extremt viktiga datum i livet. Tack för det!

Two geeks

Vi båda är som tur stora fantaster av Skiathos, ser ni det?

Citerat

-should it really be so light in the restaurant?
-it´s old people in here, they like it light so they can see a little bit.

Robert, igen!

Citerat

-why do you have 30 degrees in your car?
-it´s not 30, it´s 29 and I like warm weather.

Min arbetskollega Robert är rolig.


Mijaou


Henk är väldigt intresserad av symaskinen... Skulle inte tro det va! Han undrar nog vad det är för något konstigt som tog hans plats på bordet och ger ifrån sig hemska ljud, just precis när han hade slumrat till. Stupid humans.

Idolbilder

Ligger i sängen just nu, helt ensam med tvn i bakgrunden istället för en snarkande Jesse. Det här kommer troligen låta lite konstigt och troligtvis inte sant men jag kan intyga att det är 110% ärligt. Jag tycker om när min man snarkar! Kan knappt somna innan han börjar snarka nuförtiden. Ikväll saknar jag faktiskt det. Im soooo cheesy just nu, sorry folks enough about loooove.

Hmm, funderade på att kika in Nelly, är såååå glad att den hemsidan, som är min favorit, har börjat leveranser till Nederländerna. Det var nog meant to be tror jag, för precis två veckor efter att jag kom hit så började dem göra reklam på tv om det. Tur för mig! Kände att det var lite på tiden nu när jag har fått min första lön här att kanske fixa iordning en order och skämma bort mig själv lite. Var alltför längesen jag internetshoppade, and I love it toooo much! Farligt farligt...

Ni som läste min gamla blogg, minns ni att jag fick idolbilder av cousin några gånger? Är faktiskt lite besviken nu när jag har börjat blogga igen och ännu inte fått några idolbilder. Hallåååå, efterlysning?!


Godnatt!

Off to work!

Middagen igår kväll var jättemysig. Vi drack jättegot spanskt vin och åt helt okej mat. Var väl mer kvantitet än kvalitet på maten dock, men det gjorde inget för restaurangen var mysig och det var trevliga servitörer/servitriser. 
Jesse skulle ju ha åkt till Tyskland idag, först till Weeze och plocka upp Emanuel, (son till Paolo "Ill Tartufo di Paolo" som Jesse kommer att jobba mycket med i framtiden när de två tar över tryffel företaget) och sedan vidare till något ställe jag inte minns namnet på men som ligger nära Frankfurt, där de i två dagar kommer att ställa ut, visa upp och sälja sina produkter i en jättestor mässa. Tyvärr så vart Emanuels flyg försenat i tre timmar från Italien till Tyskland så Jesse fick stanna hemma med mig denna härliga lördagsförmiddag.
Vi åt en lång lunch och spelade tavli som vanligt (mer känt som backgammon). Sedan gick vi ut och gjrde lite ärenden och då stötte vi på våra vänner Ron & Florence så vi tog en fika med dem. När vi kom tillbaka hem var det dags att vinka av varandra, och nu ska jag åka till jobbet. Jippie!
Hej svejs!

Dinner for two

Om 45 minuter ska Jesse och jag ut och äta middag i en liten större ort än Cuijk, kallad Uden.
Eftersom att Jesse kommer vara borta nu i nästan tre dagar från och med imorgonbitti så tänkte vi att en middag ute blir perfekt denna fredag. Det blir tapas
Jag känner mig lite bättre men jag är inte helt hundra ännu. Började bli riktigt less på att ligga på soffan så gjrode ett ryck idag och har gjort mig iordning med en ny klänning i marinblå och högklackade skor. Känner mig genast bättre! Plus, jag fick min första lön och det var mer än jag hoppades på faktiskt så har skämt bort mig lite och köpt lite kosmetika, bl a ny ansikskräm från Vichy som jag älskar, min var slut sen en vecka tillbaka. Behövde även en ny mascara, concealer, schampoo & balsam. Ja, you name it!
Trevlig helg hörni!

Tack!

Idag kom ett blombud. En rejäl bukett som täcker ett helt bord och en litet kort med en ångersfylld text.
Det kom från våra inbrottstjuvar.

Filmdags

Min snälla söta vackra vän Sofie kom precis över till mig med en box fylld av filmer som jag kan kolla på när jag ligger hemma framför tvn. Så omtänksamt utav henne. En sjukling som jag blir genast på lite bättre humör!
Nu blir det filmdags.


Titta, han rör på sig!

När jag vaknade igår kände jag mig nästan fri från min förkylning förutom lite huvudvärk av all hosta. Åkte till jobbet och kände mig helt död när jag kom fram efter en kort tågresa och en promenad på ungefär 15 min. Drack teh och åt lite mat. Gick igenom menyn igen. Jag hade lite svettningar emellan gångerna och hosta men jag skötte jobbet perfekt, inga problem tänkte jag då min chef helt oväntat säger rakt ut; "You are not working tomorrow". Så här ligger man nu i soffan framför tvn igen... Gaaaah!! Men okej, jag kan förstå att våra gäster inte direkt vill bli serverade av någon som har feber, hostar och snorar. Det är inte lekstuga här inte!

Innan jag glömmer. Igår kväll ordnade jag upp i restaurangen och tog då stolar från lounge delen då jag ser en liten leksakssalamander, TRODDE JAG! Leksakssalamandern började röra på sig och jag hämtade en av kockarna att ta ut den.


RSS 2.0