Radio

Har lyssnat på svensk radio idag när jag har förberett för en smörgåstårta. Silke fyller år imorgon, och hon älskar smörgåstårta så då tänkte jag överraska henne medatt göra... TVÅ! Har gjort två, rätt så gigantiska smörgåstårtor.
Det går åt, holländarna loves it!
 
På tal om radio. Lyssnar på The Voice och måste säga att det är sjukt dåligt. Verkar som att mannen/kvinnan bakom knapparna har vart lite trött idag och satt musiklistan på repeat och har fortfarande inte vaknat!
Avicii, Swedish House Mafia, och så den där gangnam style har nog spelats nu 5 gånger på mindre än 3 h.
Piiiiiiiiiiiiniiiigt värre.

Tips!

Ett tips till er som tycker om couscous; blanda ned tillsammans med vattnet lite grönsaksbuljong, italienska kryddor och några droppar tabasco. Koka tillsammans!
Ni måste dock använda er utav bra kryddor, men skulle kunna tro att Santa Maria's italienska salladskrydda passar perfekt. Annars får ni väl leta bland hyllorna. Jag kan ju inte ge tips om viken sort eftersom jag använder något holländskt märke själv.
 
Hur gott som helst till en lunch sallad!
Lycka till

HERFST

Höst och mörker! Det känns som att klockan är åtta på kvällen fast den bara är tre.
På ett sätt är det ju mysigt med mörker men inte såhär på eftermiddagen strax innan man sa till jobbet. Då hinner man ju bli trött innan man ens har kommit igång, plus att måndagar aldrig har vart min favorit dag.
När man har sådana dagar så får man helt enkelt se tillbaka på alla roliga saker man har gjort i året 2012.
Jag hade ju en fantastisk weekend-resa tillsammans med Bäret (min bästa vän för er som inte har koll), i Stockholm för ett par veckor sedan.
Tänkte höja stämningen här på bloggen med lite bilder! Bilder kan göra vem som helst glad.
 
 
 
 
Till nästa gång!

Adrenalin

Idag har vi vart iväg och kört motorcross tillsammans med ett helt gäng av vänner.

En vän till min pojkväns familj äger en inomhushall för ekologiska och batteridrivna motorcrossar. Dem flesta utav er kanske tänker ”aaaahaaa då kan dem ju inte köra snabbt”, men tro mig det gjorde dem.
Jag är ju van att köra scooter i Grekland och dem här motorcrossarna var egentligen ingen större skillnad eftersom dem inte hade växlar. Det var alltså bara att gasa, köra och bromsa, utan att skada växthuseffekten.
VILKEN ADRENALINKICK! Mitt hjärta bultade dem första varven. Detta kommer säkerligen göras om fast skulle hellre vilja köra motorcross utomhus och t o m försöka mig på med växlar.


RSS 2.0