Off to work!

Middagen igår kväll var jättemysig. Vi drack jättegot spanskt vin och åt helt okej mat. Var väl mer kvantitet än kvalitet på maten dock, men det gjorde inget för restaurangen var mysig och det var trevliga servitörer/servitriser. 
Jesse skulle ju ha åkt till Tyskland idag, först till Weeze och plocka upp Emanuel, (son till Paolo "Ill Tartufo di Paolo" som Jesse kommer att jobba mycket med i framtiden när de två tar över tryffel företaget) och sedan vidare till något ställe jag inte minns namnet på men som ligger nära Frankfurt, där de i två dagar kommer att ställa ut, visa upp och sälja sina produkter i en jättestor mässa. Tyvärr så vart Emanuels flyg försenat i tre timmar från Italien till Tyskland så Jesse fick stanna hemma med mig denna härliga lördagsförmiddag.
Vi åt en lång lunch och spelade tavli som vanligt (mer känt som backgammon). Sedan gick vi ut och gjrde lite ärenden och då stötte vi på våra vänner Ron & Florence så vi tog en fika med dem. När vi kom tillbaka hem var det dags att vinka av varandra, och nu ska jag åka till jobbet. Jippie!
Hej svejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0