?

Många frågar mig om det inte är jobbigt att servera "rika" människor varje dag.
Har tänkt lite på det i några veckor nu... Alltså, till att börja med så kommer det inte enbart välbärgade människor till den restaurangen jag jobbar på. Vi har allt ifrån affärsmän till studenter hos oss. Många företag arrangerar stora middagar hos oss men även privatpersoner kommer in för lunch, middag eller en borrel, som holländarna kallar för dryck.
Och ärligt svarat; våra välbärgade gäster är i, för att dra alla över en och samma kamm, enklare att handskas med, då dem faktiskt vet hur man borde och ska bete sig hos oss. Dem vet vad dem vill och beter sig inte på ett märkvärdigt sätt bara för att dem kan. Nyrika å andra sidan, eller farmers (bönder) är desto mer jobbiga att handskas med. Så fort dem kommer in i reaturangens högklassiga miljö så ändras hela deras personlighet, dem krånglar till allt vid beställningar och låter bli att beställa samtidigt med deras bordsvänner enbart för att kunna spela märkvärdiga och låta en annan springa ärslet av sig. Ni vet vad jag menar.
Detta är värt att tänka på innan man går in på en restaurang. Tycker personligen att det är urlöjligt att spela "kung" när man egentligen inte ens har koll på vilka bestick man ska äta vad med. Lär er det till att börja med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0