Jahaaaa

Förlåt. framförallt till mama och mormor, jag har vart riktigt urusel med uppdatering på den sista tiden.
De finns ju en del anledningar till det, t ex: Jag har haft besök av självaste mama, Mats, Vidar, Johnny och Mia. Finns inget bildbevis på att dem har vart här dock, ursäkta för det eftersom att jag normalt är så himla flink med att ta bilder. Okej, det finns typ en bild på mama när vi var till Nijmegen, men jag har gömt kameran på något bra ställe så den bilden får ni vänta med. Om jag är snäll kanske bara lite längre ned av det här inlägget när jag har orkat ta mig ur stolen, där jag sitter så skönt, och gått och hämtat kameran. Bla bla bla...
 
Det finns ju även en hel del andra ursäkter till min dåliga uppdatering typ mycket jobb, renovering av mitt rum (som jag inte renoverar... Men målning av min nya garderob fixar jag själv) och den här veckan även bra väder vilket resulterar i båttur i Maasen. Sen har jag även pysslat med andra saker som att besöka doktorn för två olika anledningar, en är ganska intressant då jag har träffat en specialist för min yrsel, huvudvärk m.m. Igår blev jag skickad till en läkare där jag skulle testa min inandning och utandning. Självaste testet går ut på att se ifall jag har hyperaktiv kondition eller hur det nu blir på svenska. JA JA, det spelar egentligen ingen roll eftersom jag inte har några prosvarer än sålänge.
 
Men livet rullar på ganska bra här hörni. Jag trivs på mitt jobb och det beror på att vi just nu introducerar den nya managern, samt att några brudar som inte platsade in där har fått sparken. Känns rätt hårt att säga men ni skulle förstå precis om ni vet vilka typer av människor jag har att handskas med. The upper-class är rätt jobbig, i varjefall när dem inte ens är upper-class. Pffft!
 
Jag vill ändra utseendet på min blogg men kan inte riktigt hitta tid till det just nu, så det får bli efter sommaren eller så. Den här veckan är jag busy at work. Jobbar lunch några dagar och så har jag fullt upp med planering att hinna med allt jag måste göra innan tisdag. Det vill säga, då jag åker till SKIATHOS igen!
Som jag längtar! Mer om det senare.
 
Här får ni se de enda två bilderna från besöket av the Crazy Swedes Europtrip och deras stopp i Nederländerna.
 
Nu säger jag godnatt! Ska försöka göra mitt bästa för uppdatering men det ser ut att bli mörkt på den fronten då jag reser till Grekland nästa vecka redan. Hursomhelst, kram på er i massor från mig!
Trackback
RSS 2.0